11 Eki 2008

abant gezisi

Gönderen Mert Nuhoglu zaman: 01:53
Özgür Emin ailesi ile birlikte Abant'ta bir doğa gezisi yaptı. Bolu doğal güzelliği ile eşsiz bir yer. Yol boyunca ağaçlar eşiliğinde yolculuk yapıyorsunuz ve gittiğiniz her yerde yeşilin tonlarını görebiliyorsunuz. Özellikle sonbaharda görülmeye değer, sarı, turuncu, kahverengi ve yeşilin renk cümbüşü sizi kendine çekiyor. Tontiş de arkadaşı tintişi de yanına aldı tatile giderken. Şevval ablası ile tanıştı. 
Özgür Emin doğayı çok seviyor. Yolculuk yaparken sürekli penceren etrafı izledi, bazen sanki derin düşüncelere dalıyordu. Arada bir huysuzluk yapsa da çok mutlu olduğu gözlerinden okunuyordu. Ağaçların yapraklarına elini değdi, hatta bazen yaladı bile. Onları ağzıyla tanıma çalıştı.Orman havası bebeğimize de bize de çok iyi geldi. Yeşil bir doğa insana pozitif anlayış kazandırıyor. 

Abant gölündeyken bir ara yağmur yağdı, göl ile yağmurun buluşmasını izledik. İlk defa nilüfer çiçeklerinin arasında dolaştım. Beyaz çiçekleri vardı üzerinde.

Arkadaşlarımızla geçirdiğimiz neşeli abant- mudurnu gezisi bizi çok mutlu etti, en çok da Özgür bebeğimizi, yeni yerler keşfemeyi çok seviyor:)

0 yorum:

 

Ozgur Eminin Bebek Gunlugu Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez