6 Şub 2009

Yürüme heyecanı

Gönderen Hasret Nuhoğlu zaman: 06:17
Özgür Emin yürüme hazırlığı içinde. Onun için hayatının en güzel anları yürüme zamanları. Evde koltukların kenarlarından istediği yere yürümek, bisikletine tutunarak yürümek ve dışarda sevdiklerinin elinden tutup yürümek.

Babaannesi ile Amazon kafenin içindeki köprüden geçme heyecanı içinde. İstediği tek şey yürümek, nereye olursa, babaannesi de elinden tutunca git gidebildiğin kadar.

Biz yetişkinler rahatlıkla yürüyebiliyoruz hiçbir çaba sarfetmeden ve çoğumuz bunun farkında bile değiliz. Herşey otomatikleşmiş bizim için. Özgür Emin için adım atmak, bir yerlere tutunmak, ayakta durabilmek, bir iki adımda olsa tek başına hareket edebilmek ne kadar önemli, hayatının en büyük heyecanı. Keşiflerini artık istediği gibi yönlendirebilir. 

Dışarı çıktığında özellikle alışveriş merkezlerinde yürümek ve çevresindeki insanlarla birlikte yürümek ayrı bir heyecan veriyor tontişimize. Ağzını açarak sevinç içinde yürüyor. Arasıra da koşmaya çalışıyor. Öyle adımlar atıyor ki, sanki büyük bir adam olmuş iş görüşmesine yetişmeye çalışıyor. Teyzesinin elinden tutmuş koşarçasına yürümeye çalışıyor. Ağzı da açık bu arada:)

1 yorum:

Hatice NUHOĞLU on 9 Şubat 2009 01:17 dedi ki...

özgür emin'le yürümek bu aralar en keyif aldığım şey o kadar tatlıki önümde sırtı bana dönük olsa da kahkahalarını çok rahat duyabiliyordum o kadar güzel bir enerjisi varki onunla birlikte hiç yorulmadan sıkılmadan bıkmadan saatlerce yürüdük hatta koştuk hasret ablam onu koşturmamdan pek mutlu olmasa da

 

Ozgur Eminin Bebek Gunlugu Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez