20 Mar 2009

Özgür Emin mutfakta

Gönderen Hasret Nuhoğlu zaman: 01:31
Özgür Emin artık ayaklandı. Annesi mutfakta yemek yaparken hemen emekleyerek veya bir yerlerden tutunarak mutfağa geliyor, sonra dolapları, etraftaki eşyaları karıştırıyor. Mutfakta en sevdiği eşyalardan biri de bulaşık makinası. Makinanın içindeki temiz tabakları, kaşıkları oynamak çok hoşuna gidiyor, aslında kirli bulaşıklar da hiç farketmezdi. Kaşıkları, çatalları tek tek çıkartıyor, sonra dayerine yerleştiriyor, hiç bıkmadan usanmadan. 

Şimdilerde yeni merakı buzdolabı. Ne zaman buzdolabının kapısının açıldığını görese bir heyecanla yanına geliyor ve içeri dalıyor. Meyve sularını çıkartmaya çalışıyor. Bunları yaparken de sürekli değişik sesler çıkartıyor.

Bazen ben salonda birşeylerle uğraşırken hemen mutfağa yöneliyor, sonra da hızlı hızlı oraları karıştırmaya başlıyor. Arkasından geldiğimi farkettiğinde o kadar çok heyecanlanıyor ki, çığlık atıp kaçmaya çalışıyor.

Evde sürekli bir kaçma-kovalama etkinliği var. Eğer evde bir sessizlik hakimse ve tontiş ortalıkta gözükmüyorsa anlayın ki bir muziplik peşindedir. Ya mutfakta tencereleri dolaptan çıkartmış onlarla oynuyordur, ya da kitaplıktaki kitapları yere indirmiş içlerine bakıyordur.

0 yorum:

 

Ozgur Eminin Bebek Gunlugu Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez